MK

GËZUAR FESTËN E KURBAN BAJRAMIT!

Shpresojmë që t'i keni të gjitha të mirat në jet, dhe t'a gëzoni këte dit së bashku me familjet tuaja!

GËZUAR FESTËN E KURBAN BAJRAMIT!

Shpresojmë që t'i keni të gjitha të mirat në jet, dhe t'a gëzoni këte dit së bashku me familjet tuaja!

GËZUAR FESTËN E KURBAN BAJRAMIT!

Shpresojmë që t'i keni të gjitha të mirat në jet, dhe t'a gëzoni këte dit së bashku me familjet tuaja!

GËZUAR FESTËN E KURBAN BAJRAMIT!

Shpresojmë që t'i keni të gjitha të mirat në jet, dhe t'a gëzoni këte dit së bashku me familjet tuaja!

ПРОЕКТИРАМЕ, ДИЗАЈНИРАМЕ, ИЗРАБОТУВАМЕ СТАТИКА

Производство и изведба на метални и челични конструкции

 

За нас

GONI LINUKS  постои од 2000 година која започнува со работа како фамилијарен бизнис.


Низ годините прерасна во сериозна компанија која се гордее со својот викоквалификуван тим од експерти и врвно обучени работници, специјализирани за соодветна работна позиција.

 

МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ

Главната дејност на компанијата е производство и изведба на метални и челични конструкции за објекти по европски стандарди, со поседување на сите потребни лиценци за извршување на најсложените проекти.
Компанијата има вработено стручен кадар од машински инженери, градежни инженери и дипломирани архитекти. Производниот процес го вршат висококвалификувани работници кои се хиерархиски распоредени во линиите на производство а посебно обучени тимови за монтажа, ги вршат теренските работи.

 

Компанијата е организирана во четири одделенија:

  • Оддел за производство метални конструкции;
  • Оддел за монтажа на сендвич панели (кровни и ѕидни панели);
  • Оддел за лимарија;
  • Оддел за фарбање;

 

ГРАДБА НА ОБЈЕКТИ

GONI LINUKS врши и изградба на објекти - тврда градба, во сите фази: од ископ и поставување на темели до поставување кров со сите внатрешни завршни работи.

 

РЕНОВИРАЊЕ НА ОБЈЕКТИ
Вршиме и целосно реновирање на објекти - внатрешно и надворешно реновирање по систем клуч на рака!

 

ГОНИ ЛИНУКС има богато портфолио во изведба на големи проекти, но особено сме горди при изведбата на објектите како:
“Sarajevo Steakhouse” и “Retail point”.

 

ГРАДБА НА ОБЈЕКТИ


GONI LINUKS врши изведба - градба на станбени и деловни објекти како и згради и индустриски објекти.

 

Нашите стручни екипи заедно со инженерскиот надзор ги извршуваат сите изведбени работи брзо и стручно во најкус можен рок.

 

Тајната е во нашата организираност и професионален пристап кон секој проект.

РЕНОВИРАЊЕ


GONI LINUKS врши реновирање на вашите домови, куќи, викендици, деловен простор.

 

Сите етапи од рушење, зидање, малтерисување, изведба на струја, водовод, изолација и завршни работи заедно со изведба на кров и кровна конструкција (комплетни лимарски работи), ги извршуваме брзо, точно и квалитетно на задоволство на секој клиент.

 

Имаме екипи на професионални мајстори за сите фази во градбата - од темел до кров.

МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ


GONI LINUKS е специјализиран за изведба на метални и челични конструкции за објекти, хали, магацини, станбени објекти.
Нашето богато портфолио вклучува досегашни изведби на најсложени објекти од метална конструкција со сите завршни фази (кровопокривање, прекрадни и надворешни зидови...).


Ги поседуваме сите EU сертификати потребни за изведба на најсложени проекти. Поседуваме стручен кадар и обучени работници кои професионално ги извршуваат сите зададени задачи при изведба на проектните позиции.


Горди сме на успешно завршените објекти во земјава и странство.

ПРОЕКТИРАЊЕ


GONI LINUKS врши проектирање на објекти според Вашите желби и потреби: куќи, индустриски хали, деловни објекти.


Нашиот стручен тим од докажани инжинери и архитекти ќе го проектираат Вашиот објект стручно и професионално, запазувајќи ги сите стандарди за градба.

Дизајнирањето на објектите секогаш се наш приоритет - модерни, функционални објекти кои ќе функционираат и ќе се користат низ сите години на нивното користење.
Статиката на објектот ја дизајнираат врвни професионалци користејќи најсовремени програми за симулации и оптимизации на конструкциите на објектот.

 

GONI LINUKS: АРХИТЕКТУРА, ДИЗАЈН, СТАТИКА - КОМПЛЕТЕН ПРОЕКТ!

ТЕРМО ПАНЕЛИ / ЛИМАРИЈА


МОНТАЖА НА СЕНДВИЧ ПАНЕЛИ

Кровните, ѕидните и фасадните сендвич панели, освен тоа што влијаат врз краткотрајноста на изградбата на објектот даваат и долгорочна термоизолациска заштита, отпорност на кондензацијата како и повеќекратно намалување на трошоците. Нашата компанија користи висока технологија за нивна монтажа и обучен тим.

 

КРОВНИ И ЅИДНИ ПАНЕЛИ ЗА ЕКО СРЕДИНА

Еколошки тестирани и одобрени. Овој систем на градба придонесува за глобална заштеда на енергија.

 

МОНТАЖА НА ОЛУЦИ И ЛИМАРСКИ РАБОТИ

Олуците се многу важен елемент при завршувањето на одредена градба. Гони Линукс изработува и монтира олуци од квалитетен европски лим.

 

 

Галерија

163368.jpg
159467.jpg
159468.jpg
159466.jpg
159465.jpg
157760.jpg
159462.jpg
158776.jpg
158777.jpg
157740.jpg
157738.jpg
157741.jpg
157743.jpg
157737.jpg
157757.jpg
157754.jpg
157742.jpg
157739.jpg
159463.jpg
159469.jpg
159464.jpg
157751.jpg
157769.jpg
157753.jpg
157762.jpg
157764.jpg
157759.jpg
157765.jpg
157736.jpg
157758.jpg
157788.jpg
157784.jpg
157750.jpg
157755.jpg
157756.jpg
157744.jpg
157745.jpg
157746.jpg
157747.jpg
157748.jpg
157809.jpg
157749.jpg
157752.jpg
157761.jpg
157763.jpg
157767.jpg
157768.jpg
157771.jpg
157772.jpg
157786.jpg
157787.jpg
157789.jpg
157792.jpg
157790.jpg
157793.jpg
157806.jpg
157807.jpg
157808.jpg
157811.jpg
157812.jpg
157813.jpg
157815.jpg
157816.jpg
157785.jpg
157791.jpg
157914.jpg
157915.jpg
157916.jpg
157917.jpg
157918.jpg
157919.jpg
157920.jpg
157921.jpg
+

 

ЗАВРШЕНИ ОБЈЕКТИ

 

Контакт

ЈАВИ СЕ ТУКА!tel: 071/823 823 27
Гвадалахара 31-45
1000
071/823 823
077/888 806
071/200 442
ЈАВИ СЕ ТУКА!www.facebook.com...
ЈАВИ СЕ ТУКА!www.instagram.com...
ОДВЕДИ МЕ ТАМУ


© . Сите права се задржани.
Изработено од Mode.mk

Copyright Mode.mk. All Rights Reserved.